STE STARI
18 LET ALI VEČ?

DA NE

Vse, kar šteje v življenju, so izkušnje. Take ali drugačne, vse te bogatijo in vse te naredijo. Večinoma pridejo in grejo. Ostanejo pa tiste, ki so del tebe, še preden te doletijo. Te so zelo dragocene.

Zato si zaslužijo, da nanje nazdraviš.

UNION
NEFILTRIRANO
UNION
NEFILTRIRANO
UNION SVETLO
UNION SVETLO
UNION
BREZALKOHOLNO
UNION
BREZALKOHOLNO

Radovednost je v naših genih in na to smo ponosni, saj je prav zaradi nje je nastalo izjemno priljubljeno Nefiltrirano pivo. Privoščite si lahko svetlega z odličnim osvežujočim okusom ali temnega, ki preseneti z lahkotnostjo in karamelno-kavno aromo.

4,6 %

4,9 %

VOL. ALC

6-8

STOPINJ

Poln okus s srednje izraženo grenčico, prijetna rezkost in bleščeča zlatorumena barva nudijo pivcu Union svetlega piva pravi gastronomski užitek.

4,9 %

VOL. ALC

6-8

STOPINJ

Union brezalkoholno pivo je naravna pijača za vse, ki uživajo v okusu piva, vendar ne želijo ali ne smejo uživati alkohola. Ta izotonična pijača pomaga vzdrževati tekočinsko ravnovesje v telesu.

0,5 %

VOL. ALC

6-8

STOPINJ

UNION RADLER
CITRUS-BEZEG 0,0
UNION RADLER
CITRUS-BEZEG 0,0
UNION RADLER
LIMONA
UNION RADLER
LIMONA
UNION RADLER
GRENIVKA
UNION RADLER
GRENIVKA

Okusna kombinacija bezga in brezalkoholnega piva sestavljata prijetno harmonično grenčico. Za eksplozijo okusov poskrbijo sokovi limone, pomaranče, limete in izvlečka bezgovih cvetov.

0,0 %

VOL. ALC

4,7 %

SADNEGA
DELEŽA

Nova mešanica svetlega piva in z velikim deležem sadnega soka, ki se kaže v izrazito motni barvi pijače. Odlična izbira, ko zagrabi žeja.

2,0 %

VOL. ALC

4,7 %

SADNEGA
DELEŽA

Poznan po značilnem vonju piva in grenivke ter prijetno sladkem in hkrati rahlo grenkem okusu. Popolna dvojna osvežitev.

2,0 %

VOL. ALC

6 %

SADNEGA
DELEŽA

ŽIVJO, NOGOMET!

Nova sezona velikega turnirja v malem nogometu se vrača na asfaltna igrišča Slovenije! Zberi prijatelje, prijavite svojo ekipo in zavežite superge. Žoga je v vašem kotu! ;)

Prijave na: www.zivjo-nogomet.si.

SE VIDIMO NA ASFALTU!

ODKAR JE ŽIVLJENJE, SO PRIJATELJI

Nadaljujemo pripovedovanje zgodb pod komunikacijsko platformo “Živjo, življenje!«. 

V dobi všečkov na družbenih omrežjih pozabljamo, da je pomembno pristno druženje. V ta namen bo kmalu lansirana še inovativna aplikacija Re:Union.

ŽIVJO, ŽIVLJENJE!

PRAVILA OSVEŽITVE

Najbolj običajne stvari v življenju lahko poznamo, lahko pa jih obvladamo. Zato so tu Pravila osvežitve, ki vas naučijo, kako pravilno brcniti žogo, kako pravilno teči, kako pravilno delati vzgibe in kako pravilno vzdigniti težka bremena. In seveda, kako se zatem primerno nagraditi in pravilno osvežiti. Pa začnimo!

OSVEŽI SE!